c.off | c.off is searching for a press officer / communicator

menu

c.off is searching for a press officer / communicator

August 16, 2016 |

Right now we are hiring a press officer / communicator. See the call below (in Swedish) and apply by September 4!

c.off är en ideell, utom-institutionell plats för utveckling av och utbyten mellan interdisciplinära koreografier. c.off erbjuder residens och praktiska förutsättningar för organisationer och individer att ompröva, artikulera och förändra sina konstnärliga praktiker i en diskursiv omgivning. c.off initierar och bedriver omfattande konstnärliga projekt som omprövar sociala och politiska diskurser, så som de pågående projekten KROPPSFUNKTION och (im)perfekta koreografier. På Körsbärsvägen 9 i centrala Stockholm delar c.off arbetslokal och dansstudios med systerorganisationen ccap.
Till projektet KROPPSFUNKTION söker vi nu en självgående och strategisk pressansvarig/kommunikatör som vill vara med och driva projektet framåt. KROPPSFUNKTION är ett konstnärligt forskningsprojekt som undersöker och utmanar normativa föreställningar om kroppar, förmågor, rörelser och språk inom det koreografiska fältet. Mer om projektet finner du på www.kroppsfunktion.com

 

Arbetsuppgifter:

Din uppgift som pressansvarig/kommunikatör är att sköta, men även utveckla och följa upp projektets kommunikations- och pressarbete utifrån övergripande strategier, planer och grafisk profil. Du ansvarar för att projektets budskap kommuniceras ut i media och nyhetsbrev, förvaltar och upprättar goda relationer med press och andra aktörer, administrerar press-, utskickslistor och ackrediteringar, skriver pressmeddelanden, nyhetsbrev och andra texter. I din roll ingår planering, produktion, publicering och uppföljning av utfall som du ansvarar för att verkställa.

Tjänsten är underställd verksamhetsledaren, som du samverkar tätt med. Du kommer även arbeta tätt med c.offs administrativa koordinator, en rad olika samarbetsaktörer, samt med projektets många konstnärliga medarbetare.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en pågående eller avslutad, relevant utbildning inom strategisk kommunikation, medie- och kommunikationsvetenskap, eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du är en skicklig skribent, idérik, välstrukturerad och intresserad av att sätta dig in i vår verksamhet och projekt.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är prestigelös och som kan arbeta både självständigt och på direktiv, samtidigt som du kan anpassa dig efter skiftande förutsättningar. Du behöver därför vara stresstålig och kunna arbeta målmedvetet med stor social kompetens. Erfarenhet av arbete inom kultursektorn är en fördel och erfarenhet från arbete inom dans- och koreografifältet och/eller visuell konst är meriterande. Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift är ett krav. Kunskaper inom webb och grafisk formgivning är meriterande.

Tjänsten är en visstidsanställning om 25-50% fram till 31 maj 2017, med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringens omfattning planeras i förväg i relation till verksamhetens behov. Tillträde 19 september, eller efter överenskommelse. Flexibel arbetstid. Kväll- och helgtjänstgöring förekommer.

Välkommen med din ansökan senast den 4 september till verksamhetsledare izabella.borzecka@coff.se med CV, personligt brev, referenser och löneanspråk.

 

c.off grundades 2004 av Cristina Caprioli, mellan 2013 och 2015 leddes föreningen av Hanna Wildow, från och med mars 2016 av Izabella Borzecka. c.off erhåller anslag från Statens Kulturråd, Stockholms stads kulturförvaltning, Kulturbryggan, Vinnova och Arvsfonden. 

 

/