c.off är en ideell utom-institutionell plats för utveckling av och utbyten mellan interdisciplinära koreografier. c.off erbjuder residens, uthyrningar och praktiska förutsättningar för organisationer och individer att ompröva, artikulera och förändra sina konstnärliga praktiker i en diskursiv omgivning. c.off initierar och bedriver omvälvande koreografi genom omfattande konstnärliga projekt och sammanslutningar som omprövar sociala, konstnärliga och politiska diskurser, så som de pågående projekten KROPPSFUNKTION och (im)perfekta koreografier.

c.off grundades 2004 av Cristina Caprioli, mellan 2013 och 2015 leddes föreningen av Hanna Wildow, från och med mars 2016 av Izabella Borzecka. Ta kontakt med oss  här.

c.off stöds av Kulturrådet, Stockholms läns landsting Stockholms stad och Östermalms stadsdelsnämnd, samt erhåller för närvarande projektstöd från Arvsfonden. c.off samarbetar bland andra med Dans- och cirkushögskolan (DOCH), ABF Stockholm, Transfest, Dans på röda linjen, Intragalactic arts collective, ccap och Lindeparkens gymnasiesärskola.

  lokal

  koreografi

info@coff.se / 08-545 200 55 / Körsbärsvägen 9, nbt / 114 23 Stockholm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Leaflet