om

c.off är en ideell utom-institutionell plats för utveckling av och utbyten mellan interdisciplinära koreografier. c.off erbjuder residens, uthyrningar och praktiska förutsättningar för organisationer och individer att ompröva, artikulera och förändra sina konstnärliga praktiker i en diskursiv omgivning. c.off initierar och bedriver omfattande konstnärliga projekt och publika sammanslutningar som omprövar sociala, konstnärliga och politiska diskurser, så som de pågående projekten Reading edge och MR_ Medverkande rörelser.

c.off grundades 2004 av Cristina Caprioli, mellan 2013 och 2015 leddes föreningen av Hanna Wildow, från och med mars 2016 av Izabella Borzecka. Ta kontakt med oss  här.

c.off erhåller verksamhetsstöd från Kulturrådet, Stockholms stad, Östermalms stadsdelsnämnd, och projektstöd från det Nordisk-baltiska mobilitetsprogrammet för kultur, Socialstyrelsen och Region Stockholm. c.off samarbetar bland annat med Dans- och cirkushögskolan (DOCH), ABF Stockholm, Transfest, Dans på röda linjen, Pontus Pettersson, ccap och Lindeparkens gymnasiesärskola.

c.off manifest

info@coff.se / 08-545 200 55 / Körsbärsvägen 9, nbt / 114 23 Stockholm

 Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Leaflet